Author Topic: HTTP Error 404  (Read 3267 times)

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
HTTP Error 404
« on: March 25, 2007, 09:45:34 AM »
Hi lads,

I have a problem with my main PC. Every time I try and access the TiG site on IE it returns a HTTP Error 404. Accessing from the laptop is fine. Any ideas on how to fix it?

Neil.

[TiG]the_syco

  • My command is your wish...
  • TiG Member
  • Needs a life
  • *****
  • Posts: 1830
    • the-syco.eu
Re: HTTP Error 404
« Reply #1 on: March 26, 2007, 03:11:46 AM »
click Start, then click Run and type in ipconfig /flushdns

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
Re: HTTP Error 404
« Reply #2 on: March 26, 2007, 05:38:50 PM »
Thanks Gerry.

Tried that but problem still exists. Get message from CMD:

Cound not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution:

[GIT]Fairy

  • All yore posts are belong to me!!!
  • Get a life spamm0r
  • *****
  • Posts: 5060
Re: HTTP Error 404
« Reply #3 on: March 26, 2007, 06:21:21 PM »
Access it on Firefox instead?

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
Re: HTTP Error 404
« Reply #4 on: March 26, 2007, 10:08:14 PM »
Dermot,

Trust you to come up with the most complex fix :?:

Tried to access using Firefox and getting the same HTTP Error 404
« Last Edit: March 27, 2007, 03:37:24 PM by tig.bf2|nelix »

[GIT]Fairy

  • All yore posts are belong to me!!!
  • Get a life spamm0r
  • *****
  • Posts: 5060
Re: HTTP Error 404
« Reply #5 on: March 27, 2007, 04:27:25 PM »
Post the exact url you are entering to get this error.

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
Re: HTTP Error 404
« Reply #6 on: March 27, 2007, 06:09:45 PM »
« Last Edit: March 27, 2007, 06:11:57 PM by tig.bf2|nelix »

[GiT]Legion

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 394
    • http://www.lanparty.ie
Re: HTTP Error 404
« Reply #7 on: March 27, 2007, 10:59:12 PM »
Laptop and main pc using the same IP mebbe..I dunno strange one.

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
Re: HTTP Error 404
« Reply #8 on: March 28, 2007, 06:04:19 PM »
Dave

Main PC is 192.168.1.3
Lappy is 192.168.1.2

I dont know WTF is happening. I think it started after the TiG site was moved to the new box.

[GIT]Fairy

  • All yore posts are belong to me!!!
  • Get a life spamm0r
  • *****
  • Posts: 5060
Re: HTTP Error 404
« Reply #9 on: March 28, 2007, 06:23:06 PM »
Clear yer cache, try googling 404 error and see what you come up with.

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
Re: HTTP Error 404
« Reply #10 on: March 28, 2007, 07:25:38 PM »
Cache cleared and google just throws up stuff relating to Outlook Web access. I can ping the site and tracert all show ok??

[TiG]the_syco

  • My command is your wish...
  • TiG Member
  • Needs a life
  • *****
  • Posts: 1830
    • the-syco.eu
Re: HTTP Error 404
« Reply #11 on: March 28, 2007, 11:17:31 PM »
Try this:
Ping theirishguard.com
put the IP after http://
and enter it that way, and then try by typing
theirishguard.com

[GiT]Kel

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 316
Re: HTTP Error 404
« Reply #12 on: March 28, 2007, 11:45:05 PM »
nice fresh install maybe!

[TiG]Nietzschean

  • TiG Member
  • Moving Up In Life
  • ***
  • Posts: 181
Re: HTTP Error 404
« Reply #13 on: March 29, 2007, 12:20:10 AM »
syco that won't work with the ip i'm afraid.....



nelix try do ping www.theirishguard.com and see what ip it recon's its pinging, it should be 84.51.234.162.

If its not that would be why the 404 exists and can see why the dns would be old/b0rked....

Nelix

  • TiG Member
  • Should be a better title
  • ****
  • Posts: 286
    • http://www.theirishguard.com
Re: HTTP Error 404
« Reply #14 on: March 29, 2007, 05:03:44 PM »
Ian,

thats the right IP address ok.

still nothing????

 

TinyPortal © 2005-2017